Δεν καταλαβαίνουν ούτε από lockdown οι Κύπριοι – Μεγάλος χαμός στις παραλίες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν καταλαβαίνουν ούτε από lockdown οι Κύπριοι – Μεγάλος χαμός στις παραλίες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το «έλα να δεις» γίνεται στις παραλίες της Κύπρου, σήμερα Μεγάλο Σάββατο παρά τα περιοριστικά μέτρα που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας για καταπολέμηση της πανδημίας.

Οι πολίτες ξεχύθηκαν στις παραλίες απολαμβάνοντας ξέγνοιαστοι τον ηλιόλουστο καιρό, κάνοντας τις βουτιές τους, ηλιοθεραπεία και διάφορα καλοκαιρινά παιχνίδια. Το γεγονός ότι η Κύπρος βρίσκεται σε lockdown δεν φαίνεται να συγκινεί αρκετούς συμπολίτες μας, αφού κρίνουν ότι η ψυχαγωγία τους είναι πέρα από αυτό και τους θανάτους που ανακοινώνονται καθημερινά.

Σημειώνουμε ότι έχει διευκρινιστεί από το Υπουργείο Υγείας ότι η προσέλευση σε παραλίες επιτρέπεται μόνο για κολύμβηση εντός του εύλογου χρονικού πλαισίου κι χωρίς οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE