Δεν καταλαβαίνουν ούτε από lockdown οι Κύπριοι – Μεγάλος χαμός στις παραλίες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν καταλαβαίνουν ούτε από lockdown οι Κύπριοι – Μεγάλος χαμός στις παραλίες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το «έλα να δεις» γίνεται στις παραλίες της Κύπρου, σήμερα Μεγάλο Σάββατο παρά τα περιοριστικά μέτρα που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας για καταπολέμηση της πανδημίας.

Οι πολίτες ξεχύθηκαν στις παραλίες απολαμβάνοντας ξέγνοιαστοι τον ηλιόλουστο καιρό, κάνοντας τις βουτιές τους, ηλιοθεραπεία και διάφορα καλοκαιρινά παιχνίδια. Το γεγονός ότι η Κύπρος βρίσκεται σε lockdown δεν φαίνεται να συγκινεί αρκετούς συμπολίτες μας, αφού κρίνουν ότι η ψυχαγωγία τους είναι πέρα από αυτό και τους θανάτους που ανακοινώνονται καθημερινά.

Σημειώνουμε ότι έχει διευκρινιστεί από το Υπουργείο Υγείας ότι η προσέλευση σε παραλίες επιτρέπεται μόνο για κολύμβηση εντός του εύλογου χρονικού πλαισίου κι χωρίς οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE