Δεν καταλαβαίνουν ούτε από lockdown οι Κύπριοι – Μεγάλος χαμός στις παραλίες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν καταλαβαίνουν ούτε από lockdown οι Κύπριοι – Μεγάλος χαμός στις παραλίες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το «έλα να δεις» γίνεται στις παραλίες της Κύπρου, σήμερα Μεγάλο Σάββατο παρά τα περιοριστικά μέτρα που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας για καταπολέμηση της πανδημίας.

Οι πολίτες ξεχύθηκαν στις παραλίες απολαμβάνοντας ξέγνοιαστοι τον ηλιόλουστο καιρό, κάνοντας τις βουτιές τους, ηλιοθεραπεία και διάφορα καλοκαιρινά παιχνίδια. Το γεγονός ότι η Κύπρος βρίσκεται σε lockdown δεν φαίνεται να συγκινεί αρκετούς συμπολίτες μας, αφού κρίνουν ότι η ψυχαγωγία τους είναι πέρα από αυτό και τους θανάτους που ανακοινώνονται καθημερινά.

Σημειώνουμε ότι έχει διευκρινιστεί από το Υπουργείο Υγείας ότι η προσέλευση σε παραλίες επιτρέπεται μόνο για κολύμβηση εντός του εύλογου χρονικού πλαισίου κι χωρίς οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE