Δεν καταλαβαίνουν ούτε από lockdown οι Κύπριοι – Μεγάλος χαμός στις παραλίες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν καταλαβαίνουν ούτε από lockdown οι Κύπριοι – Μεγάλος χαμός στις παραλίες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το «έλα να δεις» γίνεται στις παραλίες της Κύπρου, σήμερα Μεγάλο Σάββατο παρά τα περιοριστικά μέτρα που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας για καταπολέμηση της πανδημίας.

Οι πολίτες ξεχύθηκαν στις παραλίες απολαμβάνοντας ξέγνοιαστοι τον ηλιόλουστο καιρό, κάνοντας τις βουτιές τους, ηλιοθεραπεία και διάφορα καλοκαιρινά παιχνίδια. Το γεγονός ότι η Κύπρος βρίσκεται σε lockdown δεν φαίνεται να συγκινεί αρκετούς συμπολίτες μας, αφού κρίνουν ότι η ψυχαγωγία τους είναι πέρα από αυτό και τους θανάτους που ανακοινώνονται καθημερινά.

Σημειώνουμε ότι έχει διευκρινιστεί από το Υπουργείο Υγείας ότι η προσέλευση σε παραλίες επιτρέπεται μόνο για κολύμβηση εντός του εύλογου χρονικού πλαισίου κι χωρίς οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE