Ξηλώνουν λαμπρατζιές οι αστυνομικοί - Το έθιμο που δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ξηλώνουν λαμπρατζιές οι αστυνομικοί - Το έθιμο που δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος το έθιμο της λαμπρατζιάς σε περιοχές της Κύπρου, με την Αστυνομία να διενεργεί εντατικούς ελέγχους.

Συνεχίζονται οι έλεγχοι και οι δράσεις της Αστυνομίας σε παγκύπρια βάση για την αποτροπή φαινομένων/περιστατικών ανάμματος λαμπρατζιών, οι οποίες απαγορεύονται βάσει των διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.
 
Κατά τους έλεγχους εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από διάφορες περιοχές, ξυλεία και άλλα αντικείμενα που προορίζονταν να χρησιμοποιηθούν στις λαμπρατζιές.
 
Πέραν των λαμπρατζιών, οι έλεγχοι επικεντρώνονται στην πρόληψη κατοχής και χρήσης κροτίδων, οχληρίας και άλλων σοβαρών αδικημάτων.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής φαίνεται να διαμορφώνει δύο διακριτά πολιτικά μπλοκ, τα οποία συνεχίζουν την αντιπαράθεσή τους, ενώ παράλληλα επιδιώκουν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τις συνεργασίες τους ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2028.