Έκαναν την νύχτα μέρα στη Λάρνακα: Παράνομες λαμπρατζιές θα έκαιγαν γειτονιές (βίντεο, φωτογραφίες)

Έκαναν την νύχτα μέρα στη Λάρνακα: Παράνομες λαμπρατζιές θα έκαιγαν γειτονιές (βίντεο, φωτογραφίες)

Τα έκτροπα χθες δεν σταμάτησαν μόνο σε μια επαρχία του νησιού μας.

Στη Λάρνακα άγνωστοι αφού δεν τους επέτρεψαν τη λαμπρατζιά λίγο έλειψε να λαμπαδιάσουν ολόκληρη περιοχή.
Οι ανεγκέφαλοι παρά τα διατάγματα έκαναν φαίνεται μικρές λαμπρατζιές με αποτέλεσμα να θέσουν σε συναγερμό τους κατοίκους της περιοχής και την πυροσβεστική όταν η φωτιά επεκτάθηκε λίγο πριν τις αυλές σπιτιών και πολυκατοικιών.

Στο βίντεο ακούγονται οι κάτοικοι της περιοχής ανάστατοι στην προσπάθεια τους να σώσουν ότι μπορούν και να προλάβουν τη φωτιά πριν επεκταθεί στα σπίτια τους

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE