Έκαναν την νύχτα μέρα στη Λάρνακα: Παράνομες λαμπρατζιές θα έκαιγαν γειτονιές (βίντεο, φωτογραφίες)

Έκαναν την νύχτα μέρα στη Λάρνακα: Παράνομες λαμπρατζιές θα έκαιγαν γειτονιές (βίντεο, φωτογραφίες)

Τα έκτροπα χθες δεν σταμάτησαν μόνο σε μια επαρχία του νησιού μας.

Στη Λάρνακα άγνωστοι αφού δεν τους επέτρεψαν τη λαμπρατζιά λίγο έλειψε να λαμπαδιάσουν ολόκληρη περιοχή.
Οι ανεγκέφαλοι παρά τα διατάγματα έκαναν φαίνεται μικρές λαμπρατζιές με αποτέλεσμα να θέσουν σε συναγερμό τους κατοίκους της περιοχής και την πυροσβεστική όταν η φωτιά επεκτάθηκε λίγο πριν τις αυλές σπιτιών και πολυκατοικιών.

Στο βίντεο ακούγονται οι κάτοικοι της περιοχής ανάστατοι στην προσπάθεια τους να σώσουν ότι μπορούν και να προλάβουν τη φωτιά πριν επεκταθεί στα σπίτια τους

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE