Έκαναν την νύχτα μέρα στη Λάρνακα: Παράνομες λαμπρατζιές θα έκαιγαν γειτονιές (βίντεο, φωτογραφίες)

Έκαναν την νύχτα μέρα στη Λάρνακα: Παράνομες λαμπρατζιές θα έκαιγαν γειτονιές (βίντεο, φωτογραφίες)

Τα έκτροπα χθες δεν σταμάτησαν μόνο σε μια επαρχία του νησιού μας.

Στη Λάρνακα άγνωστοι αφού δεν τους επέτρεψαν τη λαμπρατζιά λίγο έλειψε να λαμπαδιάσουν ολόκληρη περιοχή.
Οι ανεγκέφαλοι παρά τα διατάγματα έκαναν φαίνεται μικρές λαμπρατζιές με αποτέλεσμα να θέσουν σε συναγερμό τους κατοίκους της περιοχής και την πυροσβεστική όταν η φωτιά επεκτάθηκε λίγο πριν τις αυλές σπιτιών και πολυκατοικιών.

Στο βίντεο ακούγονται οι κάτοικοι της περιοχής ανάστατοι στην προσπάθεια τους να σώσουν ότι μπορούν και να προλάβουν τη φωτιά πριν επεκταθεί στα σπίτια τους

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν υποβαθμίζω τις δηλώσεις Φιντάν

Σε μια περίοδο που αμφισβητείται ο Καταστατικός Χάρτης των ΗΕ και το διεθνές δίκαιο, ο ΓΓ των ΗΕ δεν θα αναλάμβανε οποιαδήποτε πρωτοβουλία που να ξεφεύγει του πλαισίου του Χάρτη, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας πως τα ΗΕ κινούνται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση την οποία έχει δώσει ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ.