Έκαναν την νύχτα μέρα στη Λάρνακα: Παράνομες λαμπρατζιές θα έκαιγαν γειτονιές (βίντεο, φωτογραφίες)

Έκαναν την νύχτα μέρα στη Λάρνακα: Παράνομες λαμπρατζιές θα έκαιγαν γειτονιές (βίντεο, φωτογραφίες)

Τα έκτροπα χθες δεν σταμάτησαν μόνο σε μια επαρχία του νησιού μας.

Στη Λάρνακα άγνωστοι αφού δεν τους επέτρεψαν τη λαμπρατζιά λίγο έλειψε να λαμπαδιάσουν ολόκληρη περιοχή.
Οι ανεγκέφαλοι παρά τα διατάγματα έκαναν φαίνεται μικρές λαμπρατζιές με αποτέλεσμα να θέσουν σε συναγερμό τους κατοίκους της περιοχής και την πυροσβεστική όταν η φωτιά επεκτάθηκε λίγο πριν τις αυλές σπιτιών και πολυκατοικιών.

Στο βίντεο ακούγονται οι κάτοικοι της περιοχής ανάστατοι στην προσπάθεια τους να σώσουν ότι μπορούν και να προλάβουν τη φωτιά πριν επεκταθεί στα σπίτια τους

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE