Χειροπέδες σε 50χρονο: Μέθυσε και προσέκρουσε σε άλλο όχημα - Έβρισε Αστυνομικούς

Χειροπέδες σε 50χρονο: Μέθυσε και προσέκρουσε σε άλλο όχημα - Έβρισε Αστυνομικούς

Επεισόδιο δημιουργήθηκε στις 20:45 χτες Κυριακή του Πάσχα  όταν ένα πρόσωπο ηλικίας 50 ετών προσέκρουσε σε όχημα γυναίκας οδηγού σε χώρο στάθμευσης στην Γεροσκήπου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 50χρονος που βρισκόταν σε κατάσταση μέθης όταν έφτασε στην σκηνή περίπολο της αστυνομίας, εξύβρισε τους αστυνομικούς και δεν επιθυμούσε να συνεργαστεί μαζί τους.

Ακολούθως συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση στα κρατητήρια του  αστυνομικού σταθμού Πόλεως Χρυσοχούς .

Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει είναι της εξύβρισης μελών της δύναμις, πρόκληση τροχαίου σε κατάσταση μέθης, ανησυχία, και αντίσταση κατά την νόμιμη  σύλληψη. Την υπόθεση εξετάσει η Αστυνομία Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.