Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Στο Νοσοκομείο γυναίκα οδηγός

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Στο Νοσοκομείο γυναίκα οδηγός

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της Κόσιης, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος οδηγός και είχε ως αποτέλεσμα να προσκρούσει στα κιγκλιδώματα.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε γυναίκα οδηγός, η οποία μεταφέρθηκε σε ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η κατάσταση της υγείας της δεν φαίνεται να είναι σοβαρή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.