Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Στο Νοσοκομείο γυναίκα οδηγός

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Στο Νοσοκομείο γυναίκα οδηγός

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της Κόσιης, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος οδηγός και είχε ως αποτέλεσμα να προσκρούσει στα κιγκλιδώματα.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε γυναίκα οδηγός, η οποία μεταφέρθηκε σε ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η κατάσταση της υγείας της δεν φαίνεται να είναι σοβαρή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.