Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Στο Νοσοκομείο γυναίκα οδηγός

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Στο Νοσοκομείο γυναίκα οδηγός

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας του Πάσχα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της Κόσιης, όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματος οδηγός και είχε ως αποτέλεσμα να προσκρούσει στα κιγκλιδώματα.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε γυναίκα οδηγός, η οποία μεταφέρθηκε σε ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η κατάσταση της υγείας της δεν φαίνεται να είναι σοβαρή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.