Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Η παρενόχληση που βίωσε στην αρχή της καριέρας της!

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Η παρενόχληση που βίωσε στην αρχή της καριέρας της!

Ήταν ο λόγος που επέστρεψε στην Κύπρο και δεν κυνήγησε τον χώρο του μόντελινγκ στην Αθήνα.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, μία από τις πιο δραστήριες και δυναμικές παρουσίες στον χώρο της εγχώριας μόδας και των media, πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Beautiful People” και στη Νατάσα Αλεξάνδρου, όπου μεταξύ άλλων, κλήθηκε να σχολιάσει το κίνημα #metoo και αν η ίδια έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο, λέγοντας πως έχει υποστεί κάποιας μορφής παρενόχληση τόσο στον χώρο των media όσο και του μόντελινγκ.

 

Διαβάστε στο lifenewscy όλο το κείμενο (εδώ)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE