Νεκρός ο Ανδρέας Ραουνάς – Ήταν ο πρώτος πολίτης που εμβολιάστηκε στην Κύπρο σε ηλικία 84 ετών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Νεκρός ο Ανδρέας Ραουνάς – Ήταν ο πρώτος πολίτης που εμβολιάστηκε στην Κύπρο σε ηλικία 84 ετών – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την έναρξη του εμβολιασμού στην Κύπρο είχε σηματοδοτήσει ο κύριος Ανδρέας Ραουνάς στις 27 Δεκεμβρίου 2020, στο Μέλαθρον Ευγηρίας Λευκωσίας με το εμβόλιο της Phizer/Biontech.  

Ο 84χρονος άνδρας δυστυχώς ‘έφυγε’ από τη ζωή και η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Τετάρτη 5 Μαϊου στις 4:30 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Ακρόπολη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση η οικογένεια δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια λόγω της πανδημίας, ενώ θα υπάρχουν εισφορές στον Σύνδεσμο Καρδιοπαθών Λευκωσίας.

Σημειώνουμε ότι τα ακριβή αίτια θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά στη δημοσιότητα, αλλά μόνο προς την οικογένεια και τους οικείους του.  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE