ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δύο εκτάρια κρατικού δάσους έκαψε η φωτιά στην περιοχή Τσερίου

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δύο εκτάρια κρατικού δάσους έκαψε η φωτιά στην περιοχή Τσερίου

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι γύρω στις 17:10 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην περιοχή  Τσερίου, παρά το κρατικό Δάσος Απαλός.

Από την πυρκαγιά που τέθηκε υπό έλεγχο στις 18:45, κάηκε έκταση δύο περίπου εκταρίων κρατικού Δάσους και ένα εκτάριο ιδιωτικής καλυμμένο με ποκαλάμες.

Για την κατάσβεσή της εργάστηκαν επτά άνδρες του Τμήματος Δασών με τρία Πυροσβεστικά οχήματα, και οκτώ άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τρία πυροσβεστικά οχήματα, καθώς και τέσσερις ιδιωτικοί γεωργικοί ελκυστήρες.

Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις του Τμήματος Δασών για την πλήρη κατάσβεσή της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Εκτός συζήτησης τίθεται πλέον το ενδεχόμενο διορισμού ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για την υπόθεση Σάντη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποσύρεται από οποιαδήποτε περαιτέρω εμπλοκή στην ανακριτική διαδικασία, ενώ τα πορίσματα της Europol, αναμένονται άμεσα, ακόμη και εντός των επόμενων ημερών. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές για το θέμα, το FBI βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE