Πρωταθλήτρια Κύπρου η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Πρωταθλήτρια Κύπρου η ΟΜΟΝΟΙΑ!

Η Ομόνοια νίκησε 1-0 την ΑΕΚ στην Αρένα της Λάρνακας και σε συνδυασμό με την ισοπαλία (2-2) του Απόλλωνα στο Τσίρειο κόντρα στον Ολυμπιακό κατέκτησε τον 21ο πρωταθλήματος της ιστορίας της.

Μετά από μια ονειρική αρχή στη σεζόν με την είσοδο της ομάδας στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης η Ομόνοια έγινε η πρώτη κυπριακή ομάδα που συνδυάζει την πρώτη της παρουσία στους ομίλους με την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΕΔΩ η συνέχεια του ρεπορτάζ και ο απόηχος της κατάκτησης του τίτλου από τους 'πράσινους'

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Αν υπάρχει πολιτική βούληση, θα διαφανεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων»

Λετυμπιώτης: «Αν υπάρχει πολιτική βούληση, θα διαφανεί στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων»

Σήμερα, στις 10 το πρωί, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν,έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ νωρίς το απόγευμα αναμένεται να συναντηθεί με τον κατοχικό ηγέτη. Οι δύο αυτές συναντήσεις θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμες, καθώς από την έκβασή τους θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό το κατά πόσο η τριμερής συνάντηση της Τετάρτης θα έχει ουσιαστικό περιεχόμενο ή αν θα περιοριστεί σε μια διαδικαστικού χαρακτήρα ανταλλαγή απόψεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE