Σφύριγμα στο Τσίρειο και πανηγύρια στην Αρένα οι παίκτες της Ομόνοιας! Έβλεπαν το παιχνίδι από κινητό

Σφύριγμα στο Τσίρειο και πανηγύρια στην Αρένα οι παίκτες της Ομόνοιας! Έβλεπαν το παιχνίδι από κινητό

Η Ομόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0 στην «Αρένα», και περιμένουν να δουν το αποτέλεσμα του Απόλλωνα που είναι στην ισοπαλία 2-2 με τον Ολυμπιακό στα τελικά στάδια του αγώνα.

Οι ποδοσφαιριστές των πρασίνων, έμειναν στον αγωνιστικό χώρο και περίμεναν με αγωνία το τι θα γίνει στο Τσίρειο, Όλοι πάνω από ένα κινητό, με εμφανή στα πρόσωπα τους την ανυπομονήσια περίμεναν το τελευταίο σφύριγμα που θα τους έχριζε από σήμερα πρωταθλητές.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο ThemaSports πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.