Τον ξυλοκόπησε μέσα σε φούρνο - Πραγματική σωματική βλάβη σε 20χρονο στην Πάφο

Τον ξυλοκόπησε μέσα σε φούρνο - Πραγματική σωματική βλάβη σε 20χρονο στην Πάφο

Υπό κράτηση τέθηκε 19χρονος για υπόθεση πρόκλησης πραγματικής βλάβης σε βάρος Ελληνοκυπρίου ηλικίας 20 ετών προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από 20χρονο Ελληνοκύπριο χτες στις 15:40 στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου, ότι ενώ βρισκόταν σε αρτοποιείο δέχτηκε επίθεση από ένα πρόσωπο ηλικίας 19 ετών με αποτέλεσμα να του προκληθεί πραγματική σωματική βλάβη. 

Ο 19χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος για πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και τελεί υπό κράτηση.

Επίσης αυτός καταγγέλθηκε για παραβίαση του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΑΔΕ Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

ΠτΔ: «Ισχυρότεροι Μαζί. Για μια Αυτόνομη Ένωση, Ανοικτή στον Κόσμο» - Αποκλιμάκωση στη Μ. Ανατολή και κόστος ενέργειας στο επίκεντρο Άτυπης Συνόδου ΕΕ

Η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή, η διασφάλιση της ελευθερίας της ναυσιπλοΐας, καθώς και οι επιπτώσεις των εξελίξεων στην καθημερινότητα των πολιτών, ιδίως σε ό,τι αφορά τις τιμές της ενέργειας, θα βρεθούν στο επίκεντρο της Άτυπης Συνόδου των αρχηγών κρατών ή κυβερνήσεων της Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και της συνάντησης των «27» με περιφερειακούς ηγέτες στην Κύπρο στις 23 και 24 Απριλίου, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X.

BEST OF TOTHEMAONLINE