Τον ξυλοκόπησε μέσα σε φούρνο - Πραγματική σωματική βλάβη σε 20χρονο στην Πάφο

Τον ξυλοκόπησε μέσα σε φούρνο - Πραγματική σωματική βλάβη σε 20χρονο στην Πάφο

Υπό κράτηση τέθηκε 19χρονος για υπόθεση πρόκλησης πραγματικής βλάβης σε βάρος Ελληνοκυπρίου ηλικίας 20 ετών προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε από 20χρονο Ελληνοκύπριο χτες στις 15:40 στον κεντρικό αστυνομικό σταθμό Πάφου, ότι ενώ βρισκόταν σε αρτοποιείο δέχτηκε επίθεση από ένα πρόσωπο ηλικίας 19 ετών με αποτέλεσμα να του προκληθεί πραγματική σωματική βλάβη. 

Ο 19χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος για πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και τελεί υπό κράτηση.

Επίσης αυτός καταγγέλθηκε για παραβίαση του διατάγματος του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΑΔΕ Πάφου.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE