Στην Αθήνα για συνάντηση με Μητσοτάκη ο Αβέρωφ

Στην Αθήνα για συνάντηση με Μητσοτάκη ο Αβέρωφ

Για την Αθήνα αναχωρεί την Τετάρτη ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου όπου και θα έχει επίσημη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη.  

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού θα μεταφέρει στον Έλληνα Πρωθυπουργό τις ευχαριστίες του για τη στήριξη της Ελλάδας στις θέσεις της Κύπρου αναφορικά με τη βάση λύσης του Κυπριακού αλλά και θα συζητήσει με τον κ. Μητσοτάκη τις μετέπειτα κινήσεις όσον αφορά τις εκτός πλαισίου των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών θέσεις της Τουρκίας και του Ερσίν Τατάρ, όπως διατυπώθηκαν στην άτυπη διάσκεψη της Γενεύης.
 
Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού θα επιστρέψει στην Κύπρο αυθημερόν.
 
ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Αύριο οι αποφάσεις στο ΔΗΚΟ: Η Κεντρική Επιτροπή ανοίγει τη συζήτηση για συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Την έναρξη μιας ευρύτερης συζήτησης για το μέλλον του ενδιάμεσου χώρου, σηματοδοτεί η αυριανή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, ενώπιον της οποίας θα τεθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΕΔΕΚ και τη ΔΗΠΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE