ΛΕΜΕΣΟΣ: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 24χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 24χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, 24χρονος μοτοσικλετιστής, μετά από τροχαία σύγκρουση που συνέβη το απόγευμα στη Λεμεσό. 

Η νέα τροχαία σύγκρουση συνέβη γύρω στις 3.30μ.μ. σήμερα, στην οδό Ασίας, στη Λεμεσό, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 24χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 69χρονος κάτοικος Λεμεσού. 

Ο 24χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Αφού διασωληνώθηκε, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάστασή της υγείας του περιγράφεται ως κρίσιμη. 

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE