ΛΕΜΕΣΟΣ: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 24χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 24χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, 24χρονος μοτοσικλετιστής, μετά από τροχαία σύγκρουση που συνέβη το απόγευμα στη Λεμεσό. 

Η νέα τροχαία σύγκρουση συνέβη γύρω στις 3.30μ.μ. σήμερα, στην οδό Ασίας, στη Λεμεσό, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 24χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 69χρονος κάτοικος Λεμεσού. 

Ο 24χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Αφού διασωληνώθηκε, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στην μονάδα εντατικής θεραπείας. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάστασή της υγείας του περιγράφεται ως κρίσιμη. 

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαψεύδει τον Φυτιρή ο Δρουσιώτης: «Έδωσα συγκεκριμένο υλικό - Προσήλθα στη συνάντηση με ένα ογκώδη φάκελο»

Διαψεύδει τον Φυτιρή ο Δρουσιώτης: «Έδωσα συγκεκριμένο υλικό - Προσήλθα στη συνάντηση με ένα ογκώδη φάκελο»

Δεν υπήρξε καμία δυστοκία ή κωλυσιεργία για παράθεση στοιχείων, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Μακάριος Δρουσιώτης, απαντώντας στις δηλώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE