Συνάντηση Αβέρωφ Νεοφύτου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη

Συνάντηση Αβέρωφ Νεοφύτου με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη

Με τον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε σήμερα στην Αθήνα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αβέρωφ Νεοφύτου. Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Νεοφύτου δήλωσε τα εξής:

«Ολοκληρώσαμε ακόμη μια πάρα πολύ ουσιαστική αλλά και παραγωγική συζήτηση με τον φίλο Έλληνα Πρωθυπουργό. Τον ευχαρίστησα για τη στήριξή του την προσωπική αλλά και της κυβέρνησής του και του ελληνικού λαού, στον εθνικό αγώνα που διεξάγουμε για την ελευθερία και την απελευθέρωση του τόπου μας.

Η Γενεύη ήταν ένας σταθμός που κατέδειξε την ορθότητα των θέσεων της δικής μας πλευράς, έναντι των απαράδεχτων και εκτός του συμφωνημένου πλαισίου θέσεων της τουρκικής πλευράς. Είχα την ευκαιρία επίσης να συζητήσουμε για το επερχόμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, για την ευρωτουρκική ατζέντα αλλά και την κοινή θέση μας πως πρέπει η Τουρκία να επιδείξει καλή θέληση τόσο όσο αφορά το κυπριακό αλλά και τα ελληνοτουρκικά αν θέλει να έχει απρόσκοπτη ευρωπαϊκή πορεία.

Ευρισκόμενος σήμερα στην Ελλάδα ένιωσα και το μετέφερα και στον Έλληνα Πρωθυπουργό, ότι οι Έλληνες αποκτούν μέρα με τη μέρα αυτό που στερήθηκε ολόκληρη η ανθρωπότητα, την ελευθερία τους. Μια ελευθερία που πιστεύω ακράδαντα πως θα επανέλθει και από Δευτέρας και στην Κύπρο. Με όπλο μας τα εμβόλια κερδίζουμε την καθημερινότητά μας και την ελευθερία μας, η οικονομία ξαναβάζει μπροστά και καλύτερες μέρες θα έχουμε και στην Ελλάδα και στην Κύπρο και στην Ευρώπη και στην παγκόσμια κοινωνία και οικονομία». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Πόλωση χωρίς φρένα ενόψει βουλευτικών: Ψηφοδέλτια υπό πίεση, συγκρούσεις προσώπων και νευρικότητα στα κόμματα

Σε ένα πολιτικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονη ρευστότητα και αυξημένη καχυποψία, τα κόμματα εισέρχονται στην τελική ευθεία προς τις βουλευτικές εκλογές με εμφανή σημάδια πίεσης. Η συμπλήρωση των ψηφοδελτίων, αντί να λειτουργεί ως οργανωτικό ορόσημο, εξελίσσεται σε πεδίο πολιτικών ισορροπιών, προσωπικών στρατηγικών και δημόσιων συγκρούσεων, αποτυπώνοντας το κλίμα πόλωσης, που διαμορφώνεται όσο πλησιάζουμε στις κάλπες, της 24ης Μαΐου.

BEST OF TOTHEMAONLINE