Χειροπέδες σε 57χρονο για κλοπή και ναρκωτικά

Χειροπέδες σε 57χρονο για κλοπή και ναρκωτικά

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 57 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής και παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Εναντίον του 57χρονου, προέκυψε μαρτυρία ότι εμπλέκεται σε υπόθεση διάρρηξης κατοικίας που διαρπάχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 3-5/5/2021 στην επαρχία Λευκωσίας, όπου κλάπηκε το χρηματικό ποσό των 1,000 ευρώ.

Ο 57χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα ενώ σε έρευνα που ακολούθησε επίσης με δικαστικό ένταλμα στο χώρο διαμονής του στην επαρχία Λευκωσίας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, τρία φυτά κάνναβης, ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης και δύο σπαστήρες.

Το ΤΑΕ Μόρφου και η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Μόρφου) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE