Χειροπέδες σε 57χρονο για κλοπή και ναρκωτικά

Χειροπέδες σε 57χρονο για κλοπή και ναρκωτικά

Στη σύλληψη προσώπου ηλικίας 57 ετών, προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής και παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

Εναντίον του 57χρονου, προέκυψε μαρτυρία ότι εμπλέκεται σε υπόθεση διάρρηξης κατοικίας που διαρπάχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 3-5/5/2021 στην επαρχία Λευκωσίας, όπου κλάπηκε το χρηματικό ποσό των 1,000 ευρώ.

Ο 57χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα ενώ σε έρευνα που ακολούθησε επίσης με δικαστικό ένταλμα στο χώρο διαμονής του στην επαρχία Λευκωσίας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, τρία φυτά κάνναβης, ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης και δύο σπαστήρες.

Το ΤΑΕ Μόρφου και η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Μόρφου) συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Κύπρος και Μολδαβία μοιράζονται πολλά κοινά» - Σημαντικός ο ρόλος του νησιού στην πορεία ένταξης της χώρας στην ΕΕ

«Κύπρος και Μολδαβία μοιράζονται πολλά κοινά» - Σημαντικός ο ρόλος του νησιού στην πορεία ένταξης της χώρας στην ΕΕ

Η μεγάλη σημασία της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ σε κρίσιμα ζητήματα της ευρωπαϊκής ατζέντας, όπως η Διεύρυνση, υπογραμμίστηκε κατά τις σημερινές συνομιλίες που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Μολδαβίας κα Μάγια Σάντου, η οποία πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE