Υπό κράτηση Ε/κ και βρετανικής καταγωγής φίλη του στα κατεχόμενα

Υπό κράτηση Ε/κ και βρετανικής καταγωγής φίλη του στα κατεχόμενα

Στις κεντρικές φυλακές για 1 μήνα στάλθηκαν από το «επαρχιακό δικαστήριο» Αμμοχώστου στα κατεχόμενα, ο Ε/κ Α.Γ και η φίλη του βρετανικής καταγωγής Κ.C, οι οποίοι στις ελεύθερες περιοχές καταζητούνται για υποθέσεις ναρκωτικών, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και σκευωρία και διέφυγαν στα κατεχόμενα.

 
Η ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί αναφέρει ότι συνελήφθησαν μετά από «αστυνομική» επιχείρηση στις 30 Απριλίου σε φοιτητικές εστίες στην Αμμόχωστο έχοντας στην κατοχή τους ποσότητα ναρκωτικών, 3.5 γραμμάρια ινδικής κάνναβης.
 
Αρχικά είχαν τεθεί υπό 3ημερη κράτηση από το «δικαστήριο» και χθες στις κεντρικές φυλακές για ένα μήνα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής τους.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE