Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του 49χρονου που έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο δυστύχημα

Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του 49χρονου που έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο δυστύχημα

Σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα έχασε τη ζωή του ο ISMAIL ISMAILOV, 49 ετών, από τη Βουλγαρία.

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη γύρω στις 5.45π.μ., όταν σκυβαλοφόρο όχημα που οδηγούσε ο 49χρονος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, με επιβαίνοντες δύο άλλα πρόσωπα, ηλικίας 27 και 23 ετών, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του, χτύπησε σε διαχωριστικό του δρόμου, με αποτέλεσμα να ανατραπεί.
Συνεπεία του δυστυχήματος, ήταν ο κρίσιμος τραυματισμός του 49χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Οι δύο άλλοι επιβαίνοντες του οχήματος, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και πήραν εξιτήριο.


Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Οριακή μάχη ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ, άνοδος για ΕΛΑΜ και τριπλή πίεση στη μεσαία ζώνη

Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Οριακή μάχη ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ, άνοδος για ΕΛΑΜ και τριπλή πίεση στη μεσαία ζώνη

Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, η νέα μεγάλη δημοσκόπηση του ΡΙΚ ανατρέπει τη βεβαιότητα και επιβεβαιώνει ότι η αναμέτρηση για την πρώτη θέση θα κριθεί στο νήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE