ΕΛΛΑΔΑ - ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ: Δεν πέθανε από θρόμβωση η 44χρονη που είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca

ΕΛΛΑΔΑ - ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ: Δεν πέθανε από θρόμβωση η 44χρονη που είχε εμβολιαστεί με AstraZeneca

Για τις συνθήκες θανάτου της 44χρονης γυναίκας, λίγες ώρες αφού έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca μίλησε στο LIVE NEWS ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, Δημήτρης Γαλεντέρης.

«Αυτό που μπορέσαμε μέχρι στιγμής να αποκλείσουμε, είναι η περίπτωση της θρόμβωσης. Δεν βρήκαμε να υπάρχει κάποια θρόμβωση στους φλεβώδεις κόλπους του εγκεφάλου, ούτε σε κάποιο φλεβικό μεγάλο στέλεχος του σώματος» ανέφερε ο κ. Γαλεντέρης, υπογραμμίζοντας ότι από τη μέχρι τώρα έρευνα δεν έχει εξακριβωθεί ο ακριβής μηχανισμός του θανάτου της άτυχης 44χρονης γυναίκας.

«Αφού ανακαλύψουμε πώς πέθανε τελικά, τότε θα πρέπει να συγκρίνουμε τα βιβλιογραφικά δεδομένα του εμβολίου και να δούμε αν σχετίζεται ή όχι με αυτό» ανέφερε ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, υπογραμμίζοντας ότι η βρετανική κυβέρνηση αναφέρει διάφορες πιθανές παρενέργειες από το εμβόλιο της AstraZeneca, που μπορεί να οδηγήσουν και σε θάνατο.

«Πρέπει να ανακαλύψουμε το μηχανισμό θανάτου, πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών και των τοξικολογικών εξετάσεων και μόνο τότε θα μπορούμε να δούμε αν συνδέεται ή όχι με τον εμβολιασμό ο θάνατος» συμπλήρωσε ο κ. Γαλεντέρης, προσθέτοντας ότι δεν υπήρχαν πρόσφατα ευρήματα για οξύ έμφραγμα πέρα από ένα παλαιότερο.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE