ΕΛΛΑΔΑ: Ανήλικη κατήγγειλε αποτρόπαια άσεμνη κακοποίηση από τον πατέρα της

ΕΛΛΑΔΑ: Ανήλικη κατήγγειλε αποτρόπαια άσεμνη κακοποίηση από τον πατέρα της

Οργή προκαλούν οι πληροφορίες του korinthostv στην Ελλάδα,  πως ένας πατέρας στον Άσσο Κορινθίας κακοποιούσε σεξουαλικά την 16,5 ετών κόρη του.

Η ανήλικη ομολόγησε στους αστυνομικούς την αποτρόπαια πράξη, καθώς δεν άντεχε άλλο τον Γολγοθά που βίωνε από την ηλικία των 12 ετών.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ Βραχατίου έδρασαν τάχιστα και μετέβησαν στην οικία, όπου εντόπισαν τον πατέρα Αλβανικής καταγωγής και προχώρησαν σε ερωτήσεις. Το Α.Τ Βραχατίου διερευνά την υπόθεση.

 

Η ανήλικη θα μεταφερθεί σε ιατροδικαστή σε νοσοκομείο της Αθήνας για εργαστηριακές εξετάσεις. Ο 45χρονος έχει συλληφθεί και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.

Πηγή: newsit

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μουσιούττας: «Για πρώτη φορά το σύστημα κοινωνικών ασφαλίσεων θα αναγνωρίζει προβλήματα ΑμεΑ»

Μουσιούττας: «Για πρώτη φορά το σύστημα κοινωνικών ασφαλίσεων θα αναγνωρίζει προβλήματα ΑμεΑ»

Με τις τροποποιήσεις του 2025 η θεσμοθετημένη σύνταξη μέσω της ειδικής παροχής έγινε ρεαλιστικά εφικτή για περισσότερους συμπολίτες μας και συνεχίζεται η ενημέρωση για άτομα με θαλασσαιμία για κάθε δικαίωμα που τους ανήκει με το ίδιο πνεύμα να διαπνέει και τη μεγάλη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, είπε ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας.

BEST OF TOTHEMAONLINE