ΚΥΠΡΟΣ: Σήκωναν πλάκες από θερμοσίφωνες, πείραζαν μετρητές της ΑΗΚ

ΚΥΠΡΟΣ: Σήκωναν πλάκες από θερμοσίφωνες, πείραζαν μετρητές της ΑΗΚ

Υπό κράτηση τέθηκαν τρία πρόσωπα στην Πάφο, για υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας,επέμβαση σε μετρητή της Αρχής Ηλεκτρισμού,  κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το μεσημέρι, εντοπίστηκαν τρία πρόσωπα, κατόπιν πληροφορίας, σε εγκαταλειμμένο κτιριακό συγκρότημα να αφαιρούν πλάκες από θερμοσίφωνες.

Τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν για παράνομη κατοχή περιουσίας και τέθηκαν υπό κράτηση. 

Όπως διαπιστώθηκε από περαιτέρω εξετάσεις το ένα από τα τρία πρόσωπα βρίσκεται παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας από τις 10 Αυγούστου του 2020.

Χθες το βράδυ εκδόθηκαν επιπρόσθετα εντάλματα σύλληψης και για τους τρεις για επέμβαση σε μετρητή της ΑΗΚ που βρίσκεται στο ίδιο κτίριο και κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

 ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE