Καταζητείται 32χρονος για διάρρηξη εργοστασίου στην επαρχία Λεμεσού

Καταζητείται 32χρονος για διάρρηξη εργοστασίου στην επαρχία Λεμεσού

Η Αστυνομία καταζήτει τον DABAS MALEK, 32 ετών, από τη Συρία, σε σχέση με τα υπό διερεύνηση αδικήματα της διάρρηξης εργοστασίου και κλοπής και της πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 26-27/4/2021, στην επαρχία Λεμεσού.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού  στον αριθμό τηλεφώνου 25-805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE