Σάλος και στην Τουρκία - Μοντέλα πόζαραν γυμνά και συνελήφθησαν

Σάλος και στην Τουρκία - Μοντέλα πόζαραν γυμνά και συνελήφθησαν

Στη σύλληψη έξι μοντέλων από την Ουκρανία προχώρησαν οι αρχές στην Τουρκία, αφότου τις έπιασαν να κάνουν γυμνή φωτογράφηση σε πολυτελές σκάφος.

Τα έξι μοντέλα πόζαραν γυμνά επί ώρες, όταν τελικά συνειδητοποίησαν πως παρακολουθούνταν και πως μπορούσαν να έρθουν αντιμέτωπες με προβλήματα. Επιπλέον, το περιστατικό συνέβη τον μήνα του Ραμαζανιού, κάτι που δημιούργησε περαιτέρω οργή στους ντόπιους.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα μοντέλα από την Ουκρανία φέρεται να ταξίδεψαν στον Κόλπο του Γκεσέκ, σκοπεύοντας να επαναλάβουν τις περίφημες γυμνές φωτογραφίες στο μπαλκόνι ουρανοξύστη στο Ντουμπάι τον περασμένο μήνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Σε μία από τις σημαντικότερες διπλωματικές στιγμές των τελευταίων ετών για το Κυπριακό, εξελίσσεται η επικείμενη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου, σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας τόσο σε επίπεδο ΟΗΕ όσο και μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE