Λεμεσός: Σύλληψη ακόμα ενός 16χρονου για εμπρησμό περιπολικού τη νύχτα της Ανάστασης

Λεμεσός: Σύλληψη ακόμα ενός 16χρονου για εμπρησμό περιπολικού τη νύχτα της Ανάστασης

Έναν 16χρονο συνέλαβε η Αστυνομία σε σχέση με τον εμπρησμό περιπολικού, που σημειώθηκε το βράδυ της Ανάστασης, έξω από την εκκλησίας Αγίου Νικόλαου, στη Λεμεσό.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 16χρονος συνελήφθη στη βάση επιστημονικής μαρτυρίας που εξασφαλίστηκε, καθώς το γενετικό του υλικό εντοπίστηκε σε πλαστικό μπουκάλι που χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή βόμβας μολότοφ, που δεν εξερράγη και εντοπίστηκε στη σκηνή.

Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί δυο 17χρονοι, που τέθηκαν προχθές υπό εξαήμερη κράτηση, ωστόσο, σήμερα, αφέθηκαν ελεύθεροι εν αναμονή ολοκλήρωσης των επιστημονικών εξετάσεων.

Το όχημα της Αστυνομίας παραδόθηκε στις φλόγες το βράδυ της Ανάστασης, ενώ οι αστυνομικοί πρόλαβαν να εξέλθουν από αυτό, χωρίς να τραυματιστούν.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE