Υπερβολικό και παράλογο εξετάσεις τετραμήνου και Παγκύπριες σε μια εβδομάδα

Υπερβολικό και παράλογο εξετάσεις τετραμήνου και Παγκύπριες σε μια εβδομάδα

Ποιο σύστημα θα ακολουθηθεί με τη νέα σχολική χρονιά για τελειόφοιτους; Ο Υπ.Παιδείας Πρόδρομος Προδρόμου ξεκαθάρισε το σκεπτικό πίσω απο το νέο προγραμματισμό.

 

Όσον αφορά την εφαρμογή των νέων διαδικασιών αξιολόγησης των μαθητών/μαθητριών στη Μέση Εκπαίδευση, ο κ. Προδρόμου είπε ότι «προχωράμε με την εφαρμογή του νέου σχεδιασμού που υιοθετήθηκε εδώ και μερικά χρόνια».
 
«Φέτος έχουμε τις εξετάσεις τετραμήνων στις δυο πρώτες τάξεις και την επόμενη χρονιά θα εφαρμοστούν και στην τρίτη λυκείου και τεχνικών σχολών. Τη μεθεπόμενη χρονιά θα γενικευτεί και στα γυμνάσια», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Κυπριακό: Νέα Υόρκη χωρίς 3+1-Το χαμένο μομέντουμ και το νέο στοίχημα Χριστοδουλίδη

Η δήλωση του Αντόνιο Γκουτέρες από τη Νέα Υόρκη, ήρθε να προσγειώσει απότομα τις προσδοκίες που είχαν καλλιεργηθεί, γύρω από την παρουσία του Κυπριακού στην 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών. Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ ήταν σαφής: συνάντηση σε σχήμα 3+1 ή 5+1 δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης, καθώς, όπως ανέφερε, «υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει».

BEST OF TOTHEMAONLINE