Υπερβολικό και παράλογο εξετάσεις τετραμήνου και Παγκύπριες σε μια εβδομάδα

Υπερβολικό και παράλογο εξετάσεις τετραμήνου και Παγκύπριες σε μια εβδομάδα

Ποιο σύστημα θα ακολουθηθεί με τη νέα σχολική χρονιά για τελειόφοιτους; Ο Υπ.Παιδείας Πρόδρομος Προδρόμου ξεκαθάρισε το σκεπτικό πίσω απο το νέο προγραμματισμό.

 

Όσον αφορά την εφαρμογή των νέων διαδικασιών αξιολόγησης των μαθητών/μαθητριών στη Μέση Εκπαίδευση, ο κ. Προδρόμου είπε ότι «προχωράμε με την εφαρμογή του νέου σχεδιασμού που υιοθετήθηκε εδώ και μερικά χρόνια».
 
«Φέτος έχουμε τις εξετάσεις τετραμήνων στις δυο πρώτες τάξεις και την επόμενη χρονιά θα εφαρμοστούν και στην τρίτη λυκείου και τεχνικών σχολών. Τη μεθεπόμενη χρονιά θα γενικευτεί και στα γυμνάσια», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.