Χαλασμός κυρίου στη Λευκωσία – Χαλάζι σε μέγεθος φουντουκιού - Πήραν «φωτιά» τα τηλέφωνα της πυροσβεστικής

Χαλασμός κυρίου στη Λευκωσία – Χαλάζι σε μέγεθος φουντουκιού - Πήραν «φωτιά» τα τηλέφωνα της πυροσβεστικής

Έντονα καιρικά φαινόμενα επικρατούν αυτή την ώρα στην πρωτεύουσα, με τον καιρό να τρίζει για τα καλά τα δόντια του.

Φαίνεται πως οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής  Υπηρεσίας ήταν εγκυρότατες καθώς λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι άρχισε να παρατηρείτε έντονη βροχόπτωση και χαλαζόπτωση στη Λευκωσία, άλλα και σε άλλες πόλεις της Κύπρου

Οι δημοσιογράφοι του ToThemaonline βρέθηκαν σήμερα στους δρόμους της πόλης καταγράφοντας την έντονη χαλαζόπτωση.  

Έντονο χαρακτηριστικό του καιρού είναι οι ισχυροί άνεμοι, άλλα και η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε μέχρι την 1 η ώρα το μεσημέρι,  15 περίπου κλήσεις από πολίτες για άντληση νερού από υποστατικά, υπόγειους χώρους στάθμευσης και υπόγεια σπιτιών. Κλήση όμως δέχθηκε και από τις Κεντρικές φύλακες για άντληση υδάτων.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE