Υπο έλεγχο η στην περιοχή Αλώνια στην Αγροκηπιάς

 Υπο έλεγχο η στην περιοχή Αλώνια στην Αγροκηπιάς

Το Τμήμα Δασών ανακοινώνει ότι τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Αλώνια, στην Αγροκηπιά το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Τμήματος, η πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε γύρω στις 12.15 το μεσημέρι και φαίνεται να προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα ηλεκτρογεννήτριας, τέθηκε υπό έλεγχο 20 λεπτά αργότερα αφού έκαψε 2,5 δεκάρια ιδιωτικής γης καλυμμένα με σπαρτά και ελαιόδεντρα.

Για την κατάσβεσή της εργάστηκαν 7 άνδρες του Τμήματος Δασών με 3 πυροσβεστικά οχήματα, 2 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 1  πυροσβεστικό όχημα, ένας ιδιωτικός γεωργικός ελκυστήρας και ένα επίσης ιδιωτικό, ντίκερ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.