Υπο έλεγχο η στην περιοχή Αλώνια στην Αγροκηπιάς

 Υπο έλεγχο η στην περιοχή Αλώνια στην Αγροκηπιάς

Το Τμήμα Δασών ανακοινώνει ότι τέθηκε υπό έλεγχο πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή Αλώνια, στην Αγροκηπιά το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Τμήματος, η πυρκαγιά η οποία εκδηλώθηκε γύρω στις 12.15 το μεσημέρι και φαίνεται να προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα ηλεκτρογεννήτριας, τέθηκε υπό έλεγχο 20 λεπτά αργότερα αφού έκαψε 2,5 δεκάρια ιδιωτικής γης καλυμμένα με σπαρτά και ελαιόδεντρα.

Για την κατάσβεσή της εργάστηκαν 7 άνδρες του Τμήματος Δασών με 3 πυροσβεστικά οχήματα, 2 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 1  πυροσβεστικό όχημα, ένας ιδιωτικός γεωργικός ελκυστήρας και ένα επίσης ιδιωτικό, ντίκερ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE