ΠΑΦΟΣ: Ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και ελαιόδεντρα κατέκαψε φωτιά στην Πέγεια

ΠΑΦΟΣ: Ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και ελαιόδεντρα κατέκαψε φωτιά στην Πέγεια

Δέκα δεκάρια ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και μερικά ελαιόδεντρα κατέκαψε πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στην Πέγεια πλησίον οικιστικής περιοχής προτού τεθεί υπό έλεγχο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου 13:15 το απόγευμα στην Πέγεια και πλησίον κατοικιών.  

Για την κατάσβεση της συνέδραμαν δύο πυροσβεστικά οχήματα . Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας αποτράπηκε η επέκταση της φωτιάς σε παρακείμενους χώρους και σε σύντομο χρονικό διάστηκα τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο.

Τα αίτια της πρόκλησης διερευνώνται από την Πυροσβεστική και την Αστυνομία. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE