Επίθεση σε Μαέ: «Δεν άκουγε τον προπονητή-Έβαζε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα»

Επίθεση σε Μαέ: «Δεν άκουγε τον προπονητή-Έβαζε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα»

O Πέτερ Κρίστιανσεν, μιλώντας σε μέσο του εξωτερικού, αναφέρθηκε και στον Ράιαν Μαέ, λέγοντας πολύ άσχημα λόγια για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ.

Ο νυν τεχνικός διευθυντής της Κοπεγχάγης και πρώην της Άαρχους, ήταν αυτός που πήρε στην ομάδα τον Βέλγο επιθετικό το 2018, και υπογράμμισε, ανάμεσα σε άλλα, πως ο στράικερ της ομάδας της Λεμεσού, δεν άκουγε τον τότε προπονητή του, δεν έκανε προπόνηση ενώ δεν νιώθει καθόλου περήφανος για αυτή τη μεταγραφή.

Αναλυτικά ΕΔΩ όσα δήλωσε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.