Επίθεση σε Μαέ: «Δεν άκουγε τον προπονητή-Έβαζε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα»

Επίθεση σε Μαέ: «Δεν άκουγε τον προπονητή-Έβαζε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα»

O Πέτερ Κρίστιανσεν, μιλώντας σε μέσο του εξωτερικού, αναφέρθηκε και στον Ράιαν Μαέ, λέγοντας πολύ άσχημα λόγια για τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ.

Ο νυν τεχνικός διευθυντής της Κοπεγχάγης και πρώην της Άαρχους, ήταν αυτός που πήρε στην ομάδα τον Βέλγο επιθετικό το 2018, και υπογράμμισε, ανάμεσα σε άλλα, πως ο στράικερ της ομάδας της Λεμεσού, δεν άκουγε τον τότε προπονητή του, δεν έκανε προπόνηση ενώ δεν νιώθει καθόλου περήφανος για αυτή τη μεταγραφή.

Αναλυτικά ΕΔΩ όσα δήλωσε

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Χαν - «Αν εξαρτιόταν από εμένα θα είχαμε λύση του Κυπριακού»

ΠτΔ μετά τη συνάντηση με Χαν - «Αν εξαρτιόταν από εμένα θα είχαμε λύση του Κυπριακού»

Τον πολύ σημαντικό ρόλο της ΕΕ στις προσπάθειες εξεύρεσης λύσης του Κυπριακού, επεσήμανε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, υποδεχόμενος, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Ειδικό Αντιπρόσωπο της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Γιοχάνες Χαν, διαβεβαιώνοντας τον παράλληλα ότι αν εξαρτιόταν από τον ίδιο θα επιτυγχάνετο λύση στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE