ΛΕΜΕΣΟΣ: Ατύχημα με την εμπλοκή τριών οχημάτων - Τραυματίας στο Νοσοκομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ατύχημα με την εμπλοκή τριών οχημάτων - Τραυματίας στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 8/5 στη Λεμεσό μετά από καράμπολα τριών αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 20:00 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας στο ύψος του Τσιρείου Σταδίου όταν τα τρία οχήματα υπό συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκαν διαδοχικά.

Από το ατύχημα προέκυψε ένας τραυματισμός με ασθενοφόρο να παραλαμβάνει εμπλεκόμενο οδηγό και να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE