ΛΕΜΕΣΟΣ: Ατύχημα με την εμπλοκή τριών οχημάτων - Τραυματίας στο Νοσοκομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ατύχημα με την εμπλοκή τριών οχημάτων - Τραυματίας στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 8/5 στη Λεμεσό μετά από καράμπολα τριών αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 20:00 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας στο ύψος του Τσιρείου Σταδίου όταν τα τρία οχήματα υπό συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκαν διαδοχικά.

Από το ατύχημα προέκυψε ένας τραυματισμός με ασθενοφόρο να παραλαμβάνει εμπλεκόμενο οδηγό και να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE