«Η Τέτα Καμπουρέλη έμαθε για την εξωσυζυγική σχέση του άντρα της στην… Αστυνομία»

«Η Τέτα Καμπουρέλη έμαθε για την εξωσυζυγική σχέση του άντρα της στην… Αστυνομία»

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού μίλησε ο διευθυντής του περιοδικού «OK!» θέλησε και αποκάλυψε ένα μέρος από την συνέντευξη της Τέτας Καμπουρέλη.

«Η Τέτα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε δυσχερή θέση, γιατί είχε προχωρήσει σε ριζική ανακαίνιση στο κατάστημά της στο Χαλάνδρι, πράγμα που είχε ξοδέψει κάποια χρήματα και ξαφνικά βρέθηκε εκτεθειμένη. Ανακάλυψε μαζί με εμάς, ότι υπήρχε ένα τρίτο πρόσωπο σε αυτόν τον γάμο, δεν το ήξερε, σοκαρίστηκε μου είπε. Το ανακάλυψε όταν πήγε να καταθέσει στη ΓΑΔΑ. Άρχισαν να της κάνουν ερωτήσεις γι’ αυτή τη γυναίκα, την οποία γνώριζε προσωπικά καθώς υπήρχε συνεργασία με τον σύζυγό της, που είχε την ιδιότητα του θεατρικού παραγωγού. Ήταν ένα πρόσωπο που το έβλεπε κι εκείνη, υπήρχε η επαφή ανάμεσα στις δύο γυναίκες», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως η αισθητικός δεν του είπε κάτι αναφορικά με το κομμάτι του γάμου της, καθώς ο σύζυγός της δεν έχει καταδικαστεί, αλλά έχει κριθεί προφυλακιστέος.

Στο τέλος της τηλεφωνικής του επικοινωνίας με το «Καλύτερα δε γίνεται» ο Γεωργιάδης είπε ότι η Τέτα Καμπουρέλη και η γυναίκα που φημολογείται ότι είχε παράλληλη σχέση ο σύζυγός της, ήρθαν σε επαφή μία φορά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

https://youtu.be/1r_g-3wQxhA?t=2

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Η παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη-δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου- για την ανάγκη ξεκάθαρων ιδεολογικοπολιτικών θέσεων, δεν πέρασε απαρατήρητη στα πολιτικά επιτελεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE