Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Κλειστή η δεξιά λωρίδα

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Κλειστή η δεξιά λωρίδα

Κλειστή προσωρινά είναι η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, στο ύψος Μουτταγιάκας, λόγω τροχαίας σύγκρουσης μεταξύ τριών αυτοκινήτων, που συνέβη γύρω στις 8.00 το πρωί της Δευτέρας.

Αυτοκίνητο που εμπλέκεται στην τροχαία σύγκρουση έχει ακινητοποιηθεί στη δεξιά λωρίδα του δρόμου και γίνονται προσπάθειες μετακίνησής του, από μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο. Τα άλλα δύο οχήματα έχουν ήδη μετακινηθεί εκτός δρόμου.

Προτρέπονται οι διερχόμενοι οχημάτων να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή για εξετάσεις, ρύθμιση της κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας στο κοινό.

Τέσσερα πρόσωπα που επέβαιναν στο ένα από τα τρία οχήματα που εμπλέκονται στη σύγκρουση, προληπτικά έχουν μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για ψήφιση του νομοσχεδίου - «Καθοριστικό βήμα για βελτίωση των υπηρεσιών υγείας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για ψήφιση του νομοσχεδίου - «Καθοριστικό βήμα για βελτίωση των υπηρεσιών υγείας»

Ως μία σημαντική μεταρρύθμιση αλλά και καθοριστικό βήμα για τον εκσυγχρονισμός και τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας που λαμβάνουν οι πολίτες, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ίδρυση του Εθνικού Κέντρου Κλινικής Τεκμηρίωσης και Ποιότητας Υπηρεσιών Υγείας από την Ολομέλεια της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE