Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Κλειστή η δεξιά λωρίδα

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Κλειστή η δεξιά λωρίδα

Κλειστή προσωρινά είναι η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, στο ύψος Μουτταγιάκας, λόγω τροχαίας σύγκρουσης μεταξύ τριών αυτοκινήτων, που συνέβη γύρω στις 8.00 το πρωί της Δευτέρας.

Αυτοκίνητο που εμπλέκεται στην τροχαία σύγκρουση έχει ακινητοποιηθεί στη δεξιά λωρίδα του δρόμου και γίνονται προσπάθειες μετακίνησής του, από μέλη της Αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο. Τα άλλα δύο οχήματα έχουν ήδη μετακινηθεί εκτός δρόμου.

Προτρέπονται οι διερχόμενοι οχημάτων να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στην περιοχή για εξετάσεις, ρύθμιση της κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας στο κοινό.

Τέσσερα πρόσωπα που επέβαιναν στο ένα από τα τρία οχήματα που εμπλέκονται στη σύγκρουση, προληπτικά έχουν μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE