Υπό έλεγχο δασική πυρκαγιά στην Κλήρου

Υπό έλεγχο δασική πυρκαγιά στην Κλήρου

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι χθες, Κυριακή 09/05/2021, γύρω στις 12:50 το μεσημέρι εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην περιοχή Μαθιάτης, στην Κλήρου.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο μια ώρα αργότερα, αφού έκαψε έκταση τριών εκταρίων ιδιωτικής γης, καλυμμένα με χαμηλή άγρια βλάστηση και ποκαλάμες.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν 15 άνδρες του Τμήματος Δασών με πέντε πυροσβεστικά οχήματα και τρεις άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα πυροσβεστικό όχημα.

Τα αίτια πρόκλησής της διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τατάρ: Η «επανενωμένη Κύπρος» δεν είναι ρεαλιστική – Υπάρχουν δύο οντότητες

Τατάρ: Η «επανενωμένη Κύπρος» δεν είναι ρεαλιστική – Υπάρχουν δύο οντότητες

Οι νέοι έχουν λόγο και η δημιουργία της 13ης Τεχνικής Επιτροπής για την νεολαία είναι μια πρωτιά, δήλωσε ο Ερσίν Τατάρ τη Δευτέρα που εμφανίστηκε ενοχλημένος από την επαναλαμβανόμενη αναφορά του Προέδρου Χριστοδουλίδη προς τα μέλη της εν λόγω Επιτροπής σε «επανενωμένη Κύπρο».

BEST OF TOTHEMAONLINE