Καταγγελία έξι προσώπων για κυβεία και παραβάσεις του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου

Καταγγελία έξι προσώπων για κυβεία και παραβάσεις του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου

Μέλη της Αστυνομίας (ΑΔΕ – ΟΠΕ Πάφου), διεξήγαγαν χθες έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος σε οικία στην Πάφο. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν εντός της οικίας έξι πρόσωπα, τα οποία επιδίδονταν σε κυβεία (ποκεριζέ).

 

Τα έξι πρόσωπα, καθώς επίσης και η υπεύθυνη της οικίας, καταγγέλθηκαν για παραβάσεις του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου. Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε, ότι εναντίον τριών προσώπων, εκκρεμούσαν δικαστικά εντάλματα προστίμου και οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό για τα περαιτέρω. Από την οικία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 107 τραμπουλόχαρτα, 39 φίσιες και το χρηματικό ποσό των 550 ευρώ.


Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Έντονη αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Λεμεσό η υπόθεση που βρίσκεται υπό διερεύνηση και αφορά αστυνομικό, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια να έθεσε τέλος στη ζωή του. Οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού εξακολουθούν να εξετάζονται από τις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE