Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)
Άλυτος γρίφος παραμένει για την ώρα εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατέλθει ως υποψήφιος για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 μέσω των εσωκομματικών διαδικασιών του ΔΗΣΥ.

Για παράδειγμα μερικές φορές το μήνα, θα πρέπει να πλένεις τα δόντια ή να τρως με το αντίθετο χέρι. Ο λόγος είναι ότι με αυτόν τον τρόπο κρατάς σε εγρήγορση τον εγκέφαλό σου ο οποίος μπαίνει σε μια ρουτίνα κάνοντας συνέχεια τις ίδιες κινήσεις με τα ίδια χέρια.
Το να κάνεις διάφορες καθημερινές δουλειές με το “άλλο” χέρι αποτελεί,, λοιπόν, μια καλή γυμναστική για τον εγκέφαλο. Δοκίμασέ το και μπορεί στην αρχή να σε δυσκολεύει αλλά σύντομα θα εξοικειωθείς.
Εκτός από το πλύσιμο των δοντιών και το φαγητό, το ίδιο μπορείς να κάνεις και με άλλες κινήσεις, όπως να σηκώνεις το ακουστικό του τηλεφώνου ή να βάζεις λάδι στο φαγητό!
Πηγή:newsbeast.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




