Γιατί πρέπει να πλένεις τα δόντια ή να τρως με το αντίθετο χέρι μερικές φορές το μήνα

Γιατί πρέπει να πλένεις τα δόντια ή να τρως με το αντίθετο χέρι μερικές φορές το μήνα

Μια κίνηση που θα σε βοηθήσει..Υπάρχουν μερικές καθημερινές συνήθειες και κινήσεις που τις εκτελούμε πια σαν ρουτίνα. Κι όμως ήξερες ότι θα πρέπει να κάνεις κάποιες από τις καθημερινές κινήσεις ρουτίνες... ανάποδα;

Για παράδειγμα μερικές φορές το μήνα, θα πρέπει να πλένεις τα δόντια ή να τρως με το αντίθετο χέρι. Ο λόγος είναι ότι με αυτόν τον τρόπο κρατάς σε εγρήγορση τον εγκέφαλό σου ο οποίος μπαίνει σε μια ρουτίνα κάνοντας συνέχεια τις ίδιες κινήσεις με τα ίδια χέρια.

Το να κάνεις διάφορες καθημερινές δουλειές με το “άλλο” χέρι αποτελεί,, λοιπόν, μια καλή γυμναστική για τον εγκέφαλο. Δοκίμασέ το και μπορεί στην αρχή να σε δυσκολεύει αλλά σύντομα θα εξοικειωθείς.
Εκτός από το πλύσιμο των δοντιών και το φαγητό, το ίδιο μπορείς να κάνεις και με άλλες κινήσεις, όπως να σηκώνεις το ακουστικό του τηλεφώνου ή να βάζεις λάδι στο φαγητό!

Πηγή:newsbeast.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE