Γιατί πρέπει να πλένεις τα δόντια ή να τρως με το αντίθετο χέρι μερικές φορές το μήνα

Γιατί πρέπει να πλένεις τα δόντια ή να τρως με το αντίθετο χέρι μερικές φορές το μήνα

Μια κίνηση που θα σε βοηθήσει..Υπάρχουν μερικές καθημερινές συνήθειες και κινήσεις που τις εκτελούμε πια σαν ρουτίνα. Κι όμως ήξερες ότι θα πρέπει να κάνεις κάποιες από τις καθημερινές κινήσεις ρουτίνες... ανάποδα;

Για παράδειγμα μερικές φορές το μήνα, θα πρέπει να πλένεις τα δόντια ή να τρως με το αντίθετο χέρι. Ο λόγος είναι ότι με αυτόν τον τρόπο κρατάς σε εγρήγορση τον εγκέφαλό σου ο οποίος μπαίνει σε μια ρουτίνα κάνοντας συνέχεια τις ίδιες κινήσεις με τα ίδια χέρια.

Το να κάνεις διάφορες καθημερινές δουλειές με το “άλλο” χέρι αποτελεί,, λοιπόν, μια καλή γυμναστική για τον εγκέφαλο. Δοκίμασέ το και μπορεί στην αρχή να σε δυσκολεύει αλλά σύντομα θα εξοικειωθείς.
Εκτός από το πλύσιμο των δοντιών και το φαγητό, το ίδιο μπορείς να κάνεις και με άλλες κινήσεις, όπως να σηκώνεις το ακουστικό του τηλεφώνου ή να βάζεις λάδι στο φαγητό!

Πηγή:newsbeast.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE