Μείωση επιπέδου συναγερμού για COVID-19 στο Ην. Βασίλειο

Μείωση επιπέδου συναγερμού για COVID-19 στο Ην. Βασίλειο

Στη μείωση του επιπέδου συναγερμού για τον κορωνοϊό από την τέταρτη στην τρίτη βαθμίδα θα προχωρήσει το Ηνωμένο Βασίλειο έπειτα από σχετική εισήγηση των αρχίατρων Αγγλίας, Σκωτίας, Ουαλίας και Βόρειας Ιρλανδίας και του εθνικού ιατρικού διευθυντή του συστήματος υγείας NHS.

Η σύσταση επικαλείται τα τελευταία στοιχεία που επεξεργάστηκε το Ενιαίο Κέντρο Βιοασφάλειας. Η βελτίωση της επιδημιολογικής κατάστασης αποδίδεται από τους αρχίατρους στις προσπάθειες του βρετανικού κοινού για τήρηση των κοινωνικών αποστάσεων και στον αντίκτυπο του εμβολιαστικού προγράμματος.

Σημειώνεται ενδεικτικά ότι ο αριθμός των κρουσμάτων, οι θάνατοι και η πίεση στα νοσοκομεία μειώνονται συνεχώς.

Παρόλα αυτά συστήνεται ακόμα εγρήγορση καθώς ο ιός ακόμα μεταδίδεται μεταξύ του πληθυσμού στη χώρα και εξακολουθεί να συνιστά πανδημία σε όλο τον κόσμο.

Το τέταρτο από τα συνολικά πέντε επίπεδα συναγερμού σημαίνει ότι ο ιός είναι σε «γενική κυκλοφορία με υψηλή ή εκθεσιακά αυξανόμενη μετάδοση», ενώ η τρίτη βαθμίδα συνεπάγεται μόνο «γενική κυκλοφορία» του ιού μεταξύ του πληθυσμού.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλή: Πήραν θέσεις οι νέοι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι – Όλα τα ονόματα της Επιτροπής Επιλογής

Βουλή: Πήραν θέσεις οι νέοι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι – Όλα τα ονόματα της Επιτροπής Επιλογής

Τα μέλη της Επιτροπής Επιλογής, η οποία ακολούθως θα συνέλθει στην πρώτη της συνεδρία για να ασχοληθεί με την σύνθεση και τις Προεδρίες των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών, εξέλεξε το απόγευμα της Πέμπτης η Ολομέλεια της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE