ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΔΔΟ αποτελεί τη χειρότερη μορφή νομιμοποιημένης διχοτόμησης

ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΔΔΟ αποτελεί τη χειρότερη μορφή νομιμοποιημένης διχοτόμησης

Τα όσα διαμηνύει ο βρετανικός παράγοντας και όσα δήλωσε ο ΓΓ για τετραγωνισμό του κύκλου επιβεβαιώνουν ότι η ΔΔΟ αποτελεί τη χειρότερη μορφή νομιμοποιημένης διχοτόμησης της πατρίδας μας, ανέφερε ο Πρόεδρος του Κ.Σ. ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, σε δηλώσεις του για το Κυπριακό.

 
«Το τελευταίο χρονικό διάστημα βλέπουν το φως της δημοσιότητας δηλώσεις Βρετανών αξιωματούχων που διαμηνύουν πως τα δύο κράτη μπορούν να συνυπάρξουν μέσα στο πλαίσιο της ΔΔΟ. Και όπως είναι γνωστό και ο ΓΓ των ΗΕ δήλωσε τη δυνατότητα τετραγωνισμού του κύκλου. Είναι  προφανής η προσπάθεια στο πλαίσιο της ΔΔΟ με πολιτική ισότητα να κατοχυρωθεί και η κυριαρχική ισότητα», πρόσθεσε. 
 
Ανέφερε, επίσης, ότι τα πιο πάνω επιβεβαιώνουν τη θέση που από χρόνια η ΕΔΕΚ είχε διατυπώσει: ότι η ΔΔΟ αποτελεί τη χειρότερη μορφή νομιμοποιημένης διχοτόμησης της πατρίδας μας. 
 
«Αναμέναμε κάτω από αυτές τις εξελίξεις και τις αντιδράσεις των κομμάτων που υποστηρίζουν την ΔΔΟ με πολιτική ισότητα αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν τοποθετηθεί. Ποιος είναι άραγε ο λόγος; Η συγκάλυψη του βρετανικού παράγοντα ή ουσιαστικά η αποδοχή των όσων ο βρετανικός παράγοντας προωθεί σε συνεργασία με την Τουρκία αναφορικά με τη μορφή επίλυσης του Κυπριακού;», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE