ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Κλειστή η λεωφόρος Λεμεσού λόγω Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Κλειστή η λεωφόρος Λεμεσού λόγω Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ

Με ανακοίνωσή της η Αστυνομία ενημερώνει ότι ο δρόμος έχει κλείσει και για τις δύο λωρίδες.

Η λεωφόρος Λεμεσού από τα φώτα τροχαίας με τη συμβολή της λεωφόρου Αγλαντζιάς μέχρι και τα φώτα τροχαίας με τη συμβολή της οδού Κένεντυ είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση και απο τις δύο κατευθύνσεις.
 
Όπως πληροφορούμαστε στόχος ειναι να μην περάσουν από το σημείο φίλοι της Ομόνοιας που θα πανηγυρίζουν ώστε να μην υπάρξουν οποιαδήποτε έκτροπα αφού στην περιοχή βρίσκεται το σωματείο και ο σύνδεσμος φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

Αντόνιο Κόστα: «Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα»

«Σε μια ενωμένη Ευρώπη, η επανένωση της Κύπρου αποτελεί βασικό ζήτημα» ανέφερε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, ο οποίος έγινε δεκτός το πρωί της Παρασκευής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, στη Λευκωσία. Το Κυπριακό είναι ένα ευρωπαϊκό ζήτημα, σημείωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που θα έχει με τον κ. Κόστα για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο (ΠΔΠ). Τον συνεχάρη, παράλληλα, για την πρωτοβουλία του να επισκεφθεί όλα τα κράτη μέλη.