ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Κλειστή η λεωφόρος Λεμεσού λόγω Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Κλειστή η λεωφόρος Λεμεσού λόγω Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ

Με ανακοίνωσή της η Αστυνομία ενημερώνει ότι ο δρόμος έχει κλείσει και για τις δύο λωρίδες.

Η λεωφόρος Λεμεσού από τα φώτα τροχαίας με τη συμβολή της λεωφόρου Αγλαντζιάς μέχρι και τα φώτα τροχαίας με τη συμβολή της οδού Κένεντυ είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση και απο τις δύο κατευθύνσεις.
 
Όπως πληροφορούμαστε στόχος ειναι να μην περάσουν από το σημείο φίλοι της Ομόνοιας που θα πανηγυρίζουν ώστε να μην υπάρξουν οποιαδήποτε έκτροπα αφού στην περιοχή βρίσκεται το σωματείο και ο σύνδεσμος φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE