ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Κλειστή η λεωφόρος Λεμεσού λόγω Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Κλειστή η λεωφόρος Λεμεσού λόγω Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ

Με ανακοίνωσή της η Αστυνομία ενημερώνει ότι ο δρόμος έχει κλείσει και για τις δύο λωρίδες.

Η λεωφόρος Λεμεσού από τα φώτα τροχαίας με τη συμβολή της λεωφόρου Αγλαντζιάς μέχρι και τα φώτα τροχαίας με τη συμβολή της οδού Κένεντυ είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση και απο τις δύο κατευθύνσεις.
 
Όπως πληροφορούμαστε στόχος ειναι να μην περάσουν από το σημείο φίλοι της Ομόνοιας που θα πανηγυρίζουν ώστε να μην υπάρξουν οποιαδήποτε έκτροπα αφού στην περιοχή βρίσκεται το σωματείο και ο σύνδεσμος φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE