ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Κλειστή η λεωφόρος Λεμεσού λόγω Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Κλειστή η λεωφόρος Λεμεσού λόγω Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ

Με ανακοίνωσή της η Αστυνομία ενημερώνει ότι ο δρόμος έχει κλείσει και για τις δύο λωρίδες.

Η λεωφόρος Λεμεσού από τα φώτα τροχαίας με τη συμβολή της λεωφόρου Αγλαντζιάς μέχρι και τα φώτα τροχαίας με τη συμβολή της οδού Κένεντυ είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση και απο τις δύο κατευθύνσεις.
 
Όπως πληροφορούμαστε στόχος ειναι να μην περάσουν από το σημείο φίλοι της Ομόνοιας που θα πανηγυρίζουν ώστε να μην υπάρξουν οποιαδήποτε έκτροπα αφού στην περιοχή βρίσκεται το σωματείο και ο σύνδεσμος φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταίο τετ α τετ Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στην Νέα Υόρκη

Τελευταίο τετ α τετ Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στην Νέα Υόρκη

Συνάντηση διαπραγματευτών πραγματοποιείται το απόγευμα, στο πλαίσιο προετοιμασίας του τελευταίου τετ α τετ που θα έχουν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, πριν από την έναρξη της εβδομάδας υψηλού επιπέδου στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών και την μετάβαση του προέδρου Χριστοδουλίδη στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE