Υποβολή υποψηφιοτήτων για Αντιπροσώπους Θρησκευτικών Ομάδων στις 12 Μαΐου

Υποβολή υποψηφιοτήτων για Αντιπροσώπους Θρησκευτικών Ομάδων στις 12 Μαΐου

Το Γραφείο Εφόρου Εκλογής Αντιπροσώπων των Θρησκευτικών Ομάδων σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι στις 12 Μαΐου 2021, από τις 9.00 π.μ. – 10.00 π.μ., θα δέχεται την υποβολή υποψηφιοτήτων για Αντιπροσώπους των Θρησκευτικών Ομάδων των Μαρωνιτών, Αρμενίων και Λατίνων για τις Βουλευτικές Εκλογές 2021.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη υποβολής περισσότερων της μιας υποψηφιοτήτων για κάθε Θρησκευτική Ομάδα, ο Έφορος θα προχωρήσει στην Εκλογή Αντιπροσώπων των Θρησκευτικών Ομάδων των Μαρωνιτών, Αρμενίων και Λατίνων.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων στον Έφορο Εκλογής θα πραγματοποιηθεί στο Γραφείο του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Εσωτερικών, στο Υπουργείο Εσωτερικών, στη Λευκωσία.

Ο Μαχτεσιάν Βαρτκές της Θρησκευτικής Ομάδας των Αρμενίων θα υποβάλει την υποψηφιότητα του στις 9.00 π.μ., η Φαχουρή Ηλιάνα των Λατίνων στις 9.10 π.μ., ο Μούσας Γιαννάκης των Μαρωνιτών στις 9.20 π.μ., ο Σοφοκλέους Αλέξανδρος Μιχάλης των Λατίνων στις 9.30 π.μ., ο Νακουζή Πέτρος των Μαρωνιτών στις 9.40 π.μ. και η Μαντοβάνη Αντωνέλλα των Λατίνων στις 9.50 π.μ..

ΚΥΠΕ-ΓΤΠ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Με μια απαιτητική νομοθετική ατζέντα βρίσκεται αντιμέτωπη η νέα Βουλή από Σεπτέμβριο. Στο τραπέζι βρίσκονται ήδη σημαντικά νομοσχέδια και προτάσεις νόμου που κατατέθηκαν μετά τις εκλογές του Μαΐου, ενώ παράλληλα το νέο Κοινοβούλιο έχει να διαχειριστεί μια σειρά από σημαντικές εκκρεμότητες που μεταφέρθηκαν από την προηγούμενη περίοδο.

BEST OF TOTHEMAONLINE