Υποβολή υποψηφιοτήτων για Αντιπροσώπους Θρησκευτικών Ομάδων στις 12 Μαΐου

Υποβολή υποψηφιοτήτων για Αντιπροσώπους Θρησκευτικών Ομάδων στις 12 Μαΐου

Το Γραφείο Εφόρου Εκλογής Αντιπροσώπων των Θρησκευτικών Ομάδων σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι στις 12 Μαΐου 2021, από τις 9.00 π.μ. – 10.00 π.μ., θα δέχεται την υποβολή υποψηφιοτήτων για Αντιπροσώπους των Θρησκευτικών Ομάδων των Μαρωνιτών, Αρμενίων και Λατίνων για τις Βουλευτικές Εκλογές 2021.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη υποβολής περισσότερων της μιας υποψηφιοτήτων για κάθε Θρησκευτική Ομάδα, ο Έφορος θα προχωρήσει στην Εκλογή Αντιπροσώπων των Θρησκευτικών Ομάδων των Μαρωνιτών, Αρμενίων και Λατίνων.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων στον Έφορο Εκλογής θα πραγματοποιηθεί στο Γραφείο του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Εσωτερικών, στο Υπουργείο Εσωτερικών, στη Λευκωσία.

Ο Μαχτεσιάν Βαρτκές της Θρησκευτικής Ομάδας των Αρμενίων θα υποβάλει την υποψηφιότητα του στις 9.00 π.μ., η Φαχουρή Ηλιάνα των Λατίνων στις 9.10 π.μ., ο Μούσας Γιαννάκης των Μαρωνιτών στις 9.20 π.μ., ο Σοφοκλέους Αλέξανδρος Μιχάλης των Λατίνων στις 9.30 π.μ., ο Νακουζή Πέτρος των Μαρωνιτών στις 9.40 π.μ. και η Μαντοβάνη Αντωνέλλα των Λατίνων στις 9.50 π.μ..

ΚΥΠΕ-ΓΤΠ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.

BEST OF TOTHEMAONLINE