Υποβολή υποψηφιοτήτων για Αντιπροσώπους Θρησκευτικών Ομάδων στις 12 Μαΐου

Υποβολή υποψηφιοτήτων για Αντιπροσώπους Θρησκευτικών Ομάδων στις 12 Μαΐου

Το Γραφείο Εφόρου Εκλογής Αντιπροσώπων των Θρησκευτικών Ομάδων σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι στις 12 Μαΐου 2021, από τις 9.00 π.μ. – 10.00 π.μ., θα δέχεται την υποβολή υποψηφιοτήτων για Αντιπροσώπους των Θρησκευτικών Ομάδων των Μαρωνιτών, Αρμενίων και Λατίνων για τις Βουλευτικές Εκλογές 2021.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη υποβολής περισσότερων της μιας υποψηφιοτήτων για κάθε Θρησκευτική Ομάδα, ο Έφορος θα προχωρήσει στην Εκλογή Αντιπροσώπων των Θρησκευτικών Ομάδων των Μαρωνιτών, Αρμενίων και Λατίνων.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων στον Έφορο Εκλογής θα πραγματοποιηθεί στο Γραφείο του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Εσωτερικών, στο Υπουργείο Εσωτερικών, στη Λευκωσία.

Ο Μαχτεσιάν Βαρτκές της Θρησκευτικής Ομάδας των Αρμενίων θα υποβάλει την υποψηφιότητα του στις 9.00 π.μ., η Φαχουρή Ηλιάνα των Λατίνων στις 9.10 π.μ., ο Μούσας Γιαννάκης των Μαρωνιτών στις 9.20 π.μ., ο Σοφοκλέους Αλέξανδρος Μιχάλης των Λατίνων στις 9.30 π.μ., ο Νακουζή Πέτρος των Μαρωνιτών στις 9.40 π.μ. και η Μαντοβάνη Αντωνέλλα των Λατίνων στις 9.50 π.μ..

ΚΥΠΕ-ΓΤΠ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.