Καρέ-καρέ η διάσωση 23χρονου στο φαράγγι του Άβακα - ΒΙΝΤΕΟ

Καρέ-καρέ η διάσωση 23χρονου στο φαράγγι του Άβακα - ΒΙΝΤΕΟ

«Ακόμα μία διάσωση νεαρού ατόμου από γκρεμό βάθους 30 μέτρων στο φαρράγι του Άβακα στην Πάφο. Συγχαρητήρια στα μέλη μας της Επαρχίας Πάφου αλλά και της ΕΜΑΚ», έγραψε σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Ανδρέας Κεττής δημοσιεύοντας βίντεο από τη στιγμή της διάσωσης νεαρού χθες βράδυ στο φαράγγι του Άβακα.

Να υπενθυμίσουμε ότι 23χρονος από τη Δερύνεια ενώ βρισκόταν με φίλους του στο φαράγγι του Άβακα στην Πάφο έφυγε από την ομάδα και μόνος του ανέβηκε σε βράχο στο φαράγγι με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιστρέψει στο μονοπάτι.


Ο ίδιος στις 8 το βράδυ επικοινώνησε με την Αστυνομία να τον βοηθήσουν ωστόσο κάποια στιγμή χάθηκε το σήμα από το κινητό του. Στην συνέχεια Αστυνομία και Πυροσβεστική κατάφεραν να τον εντοπίσουν ωστόσο ήταν αδύνατον να μπορούν να τον κατεβάσουν με ασφάλεια γι’ αυτό κλήθηκε η ΕΜΑΚ. Σε μια ολονύχτια επιχείρηση που κράτησε μέχρι τις 2:40 το πρωί κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE