Καρέ-καρέ η διάσωση 23χρονου στο φαράγγι του Άβακα - ΒΙΝΤΕΟ

Καρέ-καρέ η διάσωση 23χρονου στο φαράγγι του Άβακα - ΒΙΝΤΕΟ

«Ακόμα μία διάσωση νεαρού ατόμου από γκρεμό βάθους 30 μέτρων στο φαρράγι του Άβακα στην Πάφο. Συγχαρητήρια στα μέλη μας της Επαρχίας Πάφου αλλά και της ΕΜΑΚ», έγραψε σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Ανδρέας Κεττής δημοσιεύοντας βίντεο από τη στιγμή της διάσωσης νεαρού χθες βράδυ στο φαράγγι του Άβακα.

Να υπενθυμίσουμε ότι 23χρονος από τη Δερύνεια ενώ βρισκόταν με φίλους του στο φαράγγι του Άβακα στην Πάφο έφυγε από την ομάδα και μόνος του ανέβηκε σε βράχο στο φαράγγι με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιστρέψει στο μονοπάτι.


Ο ίδιος στις 8 το βράδυ επικοινώνησε με την Αστυνομία να τον βοηθήσουν ωστόσο κάποια στιγμή χάθηκε το σήμα από το κινητό του. Στην συνέχεια Αστυνομία και Πυροσβεστική κατάφεραν να τον εντοπίσουν ωστόσο ήταν αδύνατον να μπορούν να τον κατεβάσουν με ασφάλεια γι’ αυτό κλήθηκε η ΕΜΑΚ. Σε μια ολονύχτια επιχείρηση που κράτησε μέχρι τις 2:40 το πρωί κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE