Καρέ-καρέ η διάσωση 23χρονου στο φαράγγι του Άβακα - ΒΙΝΤΕΟ

Καρέ-καρέ η διάσωση 23χρονου στο φαράγγι του Άβακα - ΒΙΝΤΕΟ

«Ακόμα μία διάσωση νεαρού ατόμου από γκρεμό βάθους 30 μέτρων στο φαρράγι του Άβακα στην Πάφο. Συγχαρητήρια στα μέλη μας της Επαρχίας Πάφου αλλά και της ΕΜΑΚ», έγραψε σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, Ανδρέας Κεττής δημοσιεύοντας βίντεο από τη στιγμή της διάσωσης νεαρού χθες βράδυ στο φαράγγι του Άβακα.

Να υπενθυμίσουμε ότι 23χρονος από τη Δερύνεια ενώ βρισκόταν με φίλους του στο φαράγγι του Άβακα στην Πάφο έφυγε από την ομάδα και μόνος του ανέβηκε σε βράχο στο φαράγγι με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιστρέψει στο μονοπάτι.


Ο ίδιος στις 8 το βράδυ επικοινώνησε με την Αστυνομία να τον βοηθήσουν ωστόσο κάποια στιγμή χάθηκε το σήμα από το κινητό του. Στην συνέχεια Αστυνομία και Πυροσβεστική κατάφεραν να τον εντοπίσουν ωστόσο ήταν αδύνατον να μπορούν να τον κατεβάσουν με ασφάλεια γι’ αυτό κλήθηκε η ΕΜΑΚ. Σε μια ολονύχτια επιχείρηση που κράτησε μέχρι τις 2:40 το πρωί κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE