ΠΑΦΟΣ: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στην Λεμόνα

ΠΑΦΟΣ: Υπό πλήρη έλεγχο η φωτιά στην Λεμόνα

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε στις 15:00 περίπου το απόγευμα η φωτιά που εκδηλώθηκε στην περιοχή της Λεμόνας το πρωί. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία για την κατάσβεση της φωτιάς που εκδηλώθηκε στις 08:30 το πρωί επέδραμαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα από το πυροσβεστικό σταθμό Πάφου και από τους αγροτικούς πυροσβεστικούς σταθμούς.

Η φωτιά, η οποία τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 15:00 περίπου το απόγευμα, κατέκαψε 1,5 εκτάριο ξηρά χόρτα και άγρια βλάστηση.

Στο μέρος παρέμεινε όχημα της πυροσβεστικής σε επιφυλακή για την αποφυγή τυχόν αναζωπύρωση της.

Τα αίτια της πρόκλησης της διερευνώνται.


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE