'La Repubblica': Ιταλικό αλιευτικό εμβολίστηκε από τουρκικά ψαράδικα Β.Α. της Κύπρου

 'La Repubblica': Ιταλικό αλιευτικό εμβολίστηκε από τουρκικά ψαράδικα Β.Α. της Κύπρου

Ιταλικό αλιευτικό εμβολίστηκε από τουρκικά ψαράδικα στα ανοικτά της Συρίας, γράφει η εφημερίδα της Ρώμης La Repubblica.


Η εφημερίδα προσθέτει ότι το πλήρωμα του ιταλικού αλιευτικού προσπαθούσε να ψαρέψει κόκκινη γαρίδα και ότι βρισκόταν βορειοανατολικά της Κύπρου.
 
Το συγκεκριμένο ψαράδικο, το "Μικέλε Τζακαλόνε", είχε ξεκινήσει από την Ματζάρα Νετλ Βάλο της Σικελίας και αφού δέχθηκε επίθεση με πέτρες, εμβολίστηκε από το τουρκικό πλοιάριο.
 
Το "Τζακαλόνε "είχε δεχθεί επίθεση και στις 3 Μαΐου, στα ανοικτά της Βεγγάζης (Λιβύη). Στο σημείο του συμβάντος κατευθύνεται ελικόπτερο του ιταλικού πολεμικού ναυτικού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE