Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Έξαλλος με τον Πρόεδρο και τον Υπουργό Υγείας 'Να με συλλάβετε'

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Έξαλλος με τον Πρόεδρο και τον Υπουργό Υγείας 'Να με συλλάβετε'

Μετά την παγκύπρια κατακραυγή των χθεσινών πανηγυρισμών των 20.000 Ομονοιατών στο Ηλίας Πούλλος στο Γέρι ο Kωνσταντίνος Χριστοφόρου έστειλε και αυτός ένα πολύ σκληρό και ηχηρό μήνυμα στον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου.

Εμφανώς ενοχλημένος για την επιλογή της κυβέρνησης και της αστυνομίας να μην εμποδίσουν τον απίστευτο συνοστισμό ο Κύπριος τραγουδιστής τους επιτέθηκε και τους ενημέρωσε για δική του συναυλία όπου τους προτρέπει εαν στείλουν αστυνομία πως είναι εκείνος ο διοργανωτής για να τον συλλάβουν.

Διαβάστε όλο το κείμενο στο lifenewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μια ισχυρή ΕΕ σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία

ΠτΔ: Μια ισχυρή ΕΕ σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία

Μια ισχυρή Ευρωπαϊκή Ένωση σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία, λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ, ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κύπρο την 1η Ιανουαρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE