Σαράντα άτυποι μετανάστες εντοπίστηκαν σε ξύλινη βάρκα στη θαλάσσια περιοχή Λάρνακας

Σαράντα άτυποι μετανάστες εντοπίστηκαν σε ξύλινη βάρκα στη θαλάσσια περιοχή Λάρνακας

Σαράντα άτυποι μετανάστες εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε ξύλινη βάρκα στη θαλάσσια περιοχή της Λάρνακας.

 
Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας γύρω στις 15.30 εντοπίστηκε ξύλινη βάρκα μήκους 10 περίπου μέτρων στην θαλάσσια περιοχή της Λάρνακας.
 
Στη βάρκα, η οποία εισήλθε γύρω στις 15.50, στη περιοχή του ψαρολίμανου στη Λάρνακα, επέβαιναν 40 άτυποι μετανάστες.
 
Στην περιοχή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, της Πολιτικής Άμυνας και του Τμήματος Αλλοδαπών και Μετανάστευσης για περαιτέρω εξετάσεις και έρευνες προκειμένου να εξακριβωθεί από που ξεκίνησαν οι άτυποι μετανάστες και ποιος ήταν ο προορισμός τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Ώρα Κυπριακού: Από το Κραν Μοντανά στην επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο-Η διπλωματική στρατηγική του Νίκου Χριστοδουλίδη και η νέα κινητικότητα

Εννέα χρόνια μετά το ναυάγιο της Διάσκεψης για την Κύπρο στο ελβετικό θέρετρο Κραν Μοντανά, το Κυπριακό βρίσκεται ξανά σε μια κρίσιμη καμπή. Εκείνο το ξημέρωμα της 7ης Ιουλίου 2017, όταν ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωνε την αποτυχία της διαδικασίας, η αίσθηση που κυριάρχησε ήταν πως χάθηκε ίσως η σημαντικότερη ευκαιρία των τελευταίων δεκαετιών για επίτευξη συνολικής συμφωνίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE