Σαράντα άτυποι μετανάστες εντοπίστηκαν σε ξύλινη βάρκα στη θαλάσσια περιοχή Λάρνακας

Σαράντα άτυποι μετανάστες εντοπίστηκαν σε ξύλινη βάρκα στη θαλάσσια περιοχή Λάρνακας

Σαράντα άτυποι μετανάστες εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε ξύλινη βάρκα στη θαλάσσια περιοχή της Λάρνακας.

 
Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας γύρω στις 15.30 εντοπίστηκε ξύλινη βάρκα μήκους 10 περίπου μέτρων στην θαλάσσια περιοχή της Λάρνακας.
 
Στη βάρκα, η οποία εισήλθε γύρω στις 15.50, στη περιοχή του ψαρολίμανου στη Λάρνακα, επέβαιναν 40 άτυποι μετανάστες.
 
Στην περιοχή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας, της Πολιτικής Άμυνας και του Τμήματος Αλλοδαπών και Μετανάστευσης για περαιτέρω εξετάσεις και έρευνες προκειμένου να εξακριβωθεί από που ξεκίνησαν οι άτυποι μετανάστες και ποιος ήταν ο προορισμός τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE