Η Φάρμα: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε το πρώτο της μπάνιο και εκτόξευσε τη θερμοκρασία- ΒΙΝΤΕΟ

Η Φάρμα: Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έκανε το πρώτο της μπάνιο και εκτόξευσε τη θερμοκρασία-  ΒΙΝΤΕΟ

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπήκε στη «Φάρμα» την περασμένη εβδομάδα και η στιγμή που μπήκε στο μπάνιο για να καθαριστεί έφτασε.

Τα πλάνα από το μπάνιο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου προβλήθηκαν το πρωί της Τρίτης στο «Πρωινό» και όπως φαίνεται, το ξανθό μοντέλο «εκτόξευσε» τη θερμοκρασία με το καλλίγραμμο κορμί της.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου φόρεσε ένα μαύρο σέξι μπικίνι και με τη βοήθεια της Μαρίας Μιχαλοπούλου έκανε το πρώτο της μπάνιο στη «Φάρμα».

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος όταν την είδε, εντυπωσιάστηκε από τις αναλογίες του μοντέλου και το έριξε στο τραγούδι ενώ στην κάμερα της παραγωγής δήλωσε πως: «Τι μπάνια είδαμε εδώ πέρα; Τι Αλεξάνδρα είναι αυτή; Μας χάζεψε. Μήπως έχει πάει σε λάθος ριάλιτι; Κάτι δεν πάει καλά!».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

https://youtu.be/TQnbX__-Fz0

https://youtu.be/kn2G-r81iLA

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

ΠτΔ: «Καθολική αναγνώριση του ρόλου της Kύπρου ως λιμάνι ασφάλειας, όραμα να καταστεί το νησί ελκυστικός προορισμός»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στην καθολική αναγνώριση του ρόλου που διαδραματίζει η πατρίδα μας ως λιμάνι ασφάλειας σε μια περιοχή που μαστίζεται από παρατεταμένες κρίσεις, τονίζοντας ότι αυτό τον ρόλο θα έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE