Στις φλόγες όχημα στην Λάρνακα τα ξημερώματα – Άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής

Στις φλόγες όχημα στην Λάρνακα τα ξημερώματα – Άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής

Σε συναγερμό τέθηκε το ξημερώματα της Τετάρτης 12 Μαΐου η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Λάρνακα.

Συγκεκριμένα στις 3:54 λήφθηκε κλήση για φωτιά σε όχημα που βρισκόταν σε οικόπεδο πλησίον της κατοικίας του ιδιοκτήτη. Στο σημείο έσπευσαν δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα όπου σε διάστημα 15 λεπτών κατέστη δυνατή η κατάσβεση της.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο όχημα, ενώ από την θερμότητα επηρεάστηκαν εμπορευματοκιβώτια που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί και αναμένεται να διενεργηθούν εξετάσεις για τα ακριβή αίτια πρόκλησης της φωτιάς από την Αστυνομία και την ηλεκτρομηχανολογική υπηρεσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE