Στις φλόγες όχημα στην Λάρνακα τα ξημερώματα – Άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής

Στις φλόγες όχημα στην Λάρνακα τα ξημερώματα – Άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής

Σε συναγερμό τέθηκε το ξημερώματα της Τετάρτης 12 Μαΐου η Πυροσβεστική Υπηρεσία στην Λάρνακα.

Συγκεκριμένα στις 3:54 λήφθηκε κλήση για φωτιά σε όχημα που βρισκόταν σε οικόπεδο πλησίον της κατοικίας του ιδιοκτήτη. Στο σημείο έσπευσαν δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα όπου σε διάστημα 15 λεπτών κατέστη δυνατή η κατάσβεση της.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο όχημα, ενώ από την θερμότητα επηρεάστηκαν εμπορευματοκιβώτια που βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί και αναμένεται να διενεργηθούν εξετάσεις για τα ακριβή αίτια πρόκλησης της φωτιάς από την Αστυνομία και την ηλεκτρομηχανολογική υπηρεσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολή προς τους Προέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου απέστειλε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας έντονη ανησυχία για την κλιμακούμενη δίωξη του Τουρκοκύπριου δημοσιογράφου Σενέρ Λεβέντ από την Τουρκία, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE