Λευκωσία: Γιος επιτέθηκε στην 55χρονη μάνα του και την κτύπησε – Κατασχέθηκαν όπλα που είχε στην κατοχή του

Λευκωσία: Γιος επιτέθηκε στην 55χρονη μάνα του και την κτύπησε – Κατασχέθηκαν όπλα που είχε στην κατοχή του

Φρικτά αδικήματα έρχονται ενώπιον μας από τις Αρχές που στις πλείστες φορές αναδεικνύουν και το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας με τις εξαρτησιογόνες ουσίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, στις 4 Απριλίου στην επαρχία Λευκωσίας, άνδρας που απειλούσε ανά τακτά διαστήματα τη μητέρα του, της επιτέθηκε και την κτύπησε.

Μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τον 31χρονο, ο οποίος μετά από έρευνα συνελήφθη. Την Τρίτη 10 Μαΐου καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον του στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας και μετά από απόφαση του Δικαστή αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του, ενώ του έχουν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα από την μητέρα του.   

Επιπρόσθετα η Αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση όπλων που είχε στην κατοχή του ο 31χρονος ανάμεσα τους και αεροβόλο.

Όπως μας έχει ενημερώσει αρμόδια πηγή πρόκειται για ναρκομανή, ο οποίος πολύ συχνά προέβαινε σε απειλές εναντίον της μητέρας του για να της αποσπά χρηματικό ποσό. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Σοβαρές αντιφάσεις στην αρχική γνωμάτευση του Πανίκου Σταυριανού, που είχε αποφανθεί για αυτοκτονία, φέρνει το φως το νέο πόρισμα της  υπόθεσης του Θανάση Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE