Γλυκά Νερά: Συγκινεί η φωτογραφία του αστυνομικού αγκαλιά με το βρέφος της νεκρής 20χρονης

Γλυκά Νερά: Συγκινεί η φωτογραφία του αστυνομικού αγκαλιά με το βρέφος της νεκρής 20χρονης

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις» λέει ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης.

H πρωτοφανής αγριότητα του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά έχει αφήσει μουδιασμένη ολόκληρη την κοινωνία. Η Καρολάιν είναι νεκρή μόλις στα 20 της χρόνια, από τα χέρια των αδίστακτων ληστών που μπούκαραν στο σπίτι της για να κλέψουν. Ένα κοριτσάκι 11 μηνών έμεινε ορφανό, ενώ ο 32χρονος πατέρας δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης ανέβασε στο Facebook ένα συγκινητικό στιγμιότυπο με αστυνομικό της Άμεσης Δράσης να κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό, λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της μητέρας του.

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις η φωτογραφία με τον αστυνομικό που κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό της οικογένειας που έζησε εφιαλτικές στιγμές με τραγική έκβαση την δολοφονία της εικοσάχρονης μητέρας…» έγραψε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.